Bun Quote

A happy life is just a string of happy moments. But most people don't allow the happy moment, because they're so busy trying to get a happy life.
Banner
Banner

Aanmelden Nieuwsbrief

Naam:

Email:

Ressortraad Tijgerkreek actief in oplossen problemen

Frank Rodriguez, voorzitter van ressortraad Tijgerkreek, (links) overhandigt samen met ondervoorzitter Sandjai Badjalala de airco aan de RGD-arts, Geeta Ramautarsing-Birdja. (Foto: ressortraad Tijgerkreek)Starnieuws, 05 Sep 2011, 15:30

De ressortraad van Tijgerkreek (Saramacca) komt wekelijks bijeen om zoveel mogelijk problemen waarmee de bewoners te kampen hebben, op te lossen. “De arts van de poli van Regionale Gezondheids Dienst (RGD) benaderde ons en vroeg of wij voor een airco konden zorgen.

 

De bewoners in de buurt hebben vaker bij ons geklaagd dat het zo warm is in de behandelkamer”, zegt Frank Rodriguez, voorzitter van de ressortraad aan Starnieuws.
Rodriguez zegt dat het lang zou duren om via de overheid het probleem op te lossen. “Wij zijn met elf leden en wij hebben besloten om uit onze eigen zak SRD 100 bij te dragen. Zo hebben wij de airco gekocht en de installatiekosten betaald”, vertelt Rodrigues. Vandaag is de airco overgedragen aan de poli.

Lees de rest van het artikel op Starnieuws
Bron: www.starnieuws.com